Kiek kainuoja medaus mėnesio atostogos Balyje?
Balyje

Atsakymas labai paprastas – Rojaus sala atvira ir mažo, ir neriboto biudžeto keliautojams. Visi čia ras ką veikti. Kaip muziejuje po atviru dangumi, savaitėmis galima klaidžioti po salą ir kasdien atrasti akį džiuginančių gamtos ir kultūros stebuklų.

Bilietai

Dar visai neseniai pagrindines atostogų Balyje išlaidas sudarė lėktuvo bilietai. Šiuo metu www.skyscanner.com, www.momondo.com, www.paravion.uk.com rasti skrydžio bilietų galima ir už 600 Eur.

Balio pažinimas

Jei leidžiatės į Tūkstančių Šventyklų salą pirmą kartą ir jau turite užsisakę viešbučius, bent kelias dienas verta skirti šios unikalios salos pažinimui. Balinėtojai yra paruošę pažintines programas poroms, šeimoms bei draugų grupėms. Programos kaina asmeniui nuo 300 Eur asmeniui.

Viešbučiai

Va, čia jau pagal jūsų kišenės dydį. Galima ir už 100 Eur dešimt dienų pagyventi ir už kelis tūkstančius. Milžiniškas viešbučių pasirinkimas internete, o mes savo keliautojams su meile atrinkome viešbučius/vilas, kur kambarys kainuoja nuo 32 Eur iki 120 Eur.

Maistas

Pasirinkimas Balyje iš tiesų milžiniškas. Gatvės užeigėlėse valgant, užteks ir 10 Eur dienai. Restoranuose kainos panašios į lietuviškas. Pietūs „varungelyje” (aut. past. indonezietiško stiliaus restoranėlis) kainuoja nuo vieno euro, o gerame restorane patiekalo kaina prasideda nuo 10-ties ar nuo 20-ties eurų, jei tai – jūros gėrybių patiekalas. Alkoholis Balyje – ypatingai brangus. Tarkime, vyno butelis kainuoja kone 20 eurų.

Balis unikalus

Jūs išleidžiate tiek kiek galite išleisti, tiek kiek norite išleisti. O svarbiausia – patys vertingiausi dalykai, kuriuos Balyje atrandate – pinigais neskaičiuojami…

2018 metais keliavę balinėtojų draugai atidengė paslapties skraistę, kiek jiems kainavo 10 dienų medaus mėnesio atostogos Balyje:

– Turininga individualiai sudaryta Medaus mėnesio pažintinė programa (390 eur asmeniui);

– 5 nakvynės 3 žv. viešbutyje Ubude pažintinės programos metu (100 eur asmeniui);

– 5 nakvynės 4 žv. viešbutyje ant jūros kranto (200 eur asmeniui);

Vienam asmeniui turininga 10 dienų Medaus mėnesio kelionė su komfortiškais viešbučiais kainavo 690 eur. Papildomai asmeninėms išlaidoms, maistui, masažams, lauktuvėms keliautojai dviese išleido 400 eur. Tad viso dviems asmenims atostogos Balyje kainavo 1780 Eur.

Keliautojų atsiliepimai…

Grįžus iš atostogų Balyje tikrai jau galime teigti, kad jos buvo pačios geriausios. Norime padėkoti Balinėtojams – be Jūsų mūsų atostogos būtų buvę tikrai ne tokios WOUW! 
Visų pirma, atostogų pradžiai užsisakėme viešbutį, o ieškant kitų vietų – labai džiugu, kad radau „Balinėtojus“. Paaiškėjo, kad gyventume labai blogoje geografinėje vietoje, iš ten labai ilgai reiktų važiuoti iki lankytinų vietų, o ir kaina gana aukštoka. Tad nieko nelaukus atšaukėme viešbutį ir sususitarėme su Balinėtojais, kad jie mums padės. Taigi, Ieva mums parekomendavo superines vietas apsistojimui, sudarė mūsų ekskursijų planą, atsiuntė labai daug naudingų rekomendacijų. Atvykus į Balį – mus pasitiko labai gerai angliškai ir rusiškai kalbantis gidas – labai malonus ir šiltas žmogus.
Nupasakoti visų įspudžių ir patyrimų tiesiog neįmanoma! Tą reikia pamatyti ir pajausti, bet kiekvienam linkiu ir patariu nuvykti tenai.
Ievai dėkoju labiausiai už tai kad patarė apsistoti Ubude, tai TOOOOOKS miestas! Moterys, galit nesivežti į Balį nei kosmetikos, nei papuošalų, nei vakarinių suknelių! Nes ten tiesiog išnyksta noras puoštis, priimi save natūralią, kokia esi. Oda nuo esamo klimato tampa elastinga ir drėgna, net kremų nebereikia;)
Balis ir jo kultūra, vietiniai žmonės, skatina galvoti daugiau apie savo vidų, nei išorę. Žmonės ten tokie geri, tokie nuoširdūs! Ir visa gamtos, sveiko maisto, raminančios muzikos, aplinkinių šypsenų harmonija tiesiog pavergia širdį ir priverčia pamilti šią nuostabią salą.
Grįžus namo, paskaičiavome savo kelionės išlaidas, ir nuostabu tai, kad už tą pačią sumą, kurią siūlo kelionių agentūros (tik viešbučio ir lėktuvo bilietų su keliomis ekskursijomis kaina), mums “Balinėtojų” pagalba pavyko turėti visas atostogas (t.y. ne tik kelionės ir nakvynės kaina, bet ir 6 dienų gido paslaugos, maistas, pramogos, spa procedūros ir t.t.).

BALINĖTOJAI: AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ !

Nuoširdžiai tikime, kad Jūsų atostogos Balyje bus nuostabios ir mūsų patarimai Jums padės susiruošti kelionei. Nebijokite patys leistis į atradimus ir kartais pasiklysti. Balis pilnas magijos! Jei vis tik besiruošiant kelionei kilo klausimų, parašykite mums žemiau pateiktoje formoje ir mes Jums atsakysime.

Mūsų TOP 5 viešbučiai Balyje:

  1. Adiwana Resort Jembawan Ubude;
  2. InterContinental Bali Resort Jimbarane;
  3. Puri Santrian Sanure;
  4. The Laguna, A Luxury Collection Resort & Spa Nusa Dua;
  5. Mayo Resort Lovinoje.

Mūsų balinėtojų pamiltos pažintinės programos ir turai:

  1. Balio Harmonija pažintinė programa
  2. Balio draugų aktyvi programa
  3. Tikro Balio pažinimas. Programa grupėms.
  4. Balis su vaikais. Programa šeimoms.
  5. Laukinis rojus Nusa Penida

Svajojate apie atostogas be rūpesčių? Leiskite mums tuo pasirūpinti. Atsižvelgę į Jūsų individualius poreikius, mes suplanuosime visą kelionę nuo A iki Z ir Jūsų svajones paversime realybe! Parašykite mums dėl VIP Individualaus kelionės plano.

Iškilo daugiau klausimų? Parašykite mums ir mes Jums atsakysime.